Plantare de Biserici


Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii! Rugați-L dar pe domnul secerișului să scoată lucrători la secerișul lui. – Matei 9 v.37

Ce-ai zice dacă…

… ai avea un rol vital în formarea unei biserici relevante, biblice și pasionate de mântuirea celor pierduți, de recâștigarea fiilor risipitori și răscumpărarea generației contemporane?

Ce-ai zice dacă…


…ai face parte dintr-o biserică care proclamă fără rețineri Cuvântul lui Dumnezeu, se închină cu toată ființa lui Isus Cristos, crede cu tărie în puterea rugăciunii și mărturisește cu îndrăzneală Evanghelia?

Ce-ai zice dacă…


… ai fi echipat să plantezi o biserică al cărei scop este glorificarea lui Dumnezeu prin formare de ucenici care să se închine lui Isus, să umble cu Isus și să lucreze pentru Isus?

Dacă simți chemarea asta, caută-ne!

Harvest

Suntem o biserică care-L are ca fundament pe Domnul Isus Cristos și a cărei autoritate este Biblia. De aceea, pasiunea noastră este să-L Glorificăm pe Dumnezeu prin facerea de ucenici care se Închină lui Cristos, Umblă cu Cristos și Lucrează pentru Cristos în fiecare domeniu al vieții lor. Îți mulțumim că ne vizitezi online.


© HARVEST METANOIA WIESBADEN | BUILT by CreateGo